Gå til sidens indhold

HVEM ER VI?

Foreningens udvikling skyldes i høj grad et brændende engagement fra vores formand Michala Clante Bendixen, som har opbygget organisationen gradvist siden 2007, og som modtog Menneskerettighedsprisen fra Rådet for Menneskerettigheder som den første nogensinde i 2014. Michala er centrum for foreningen, og udover at være talsmand i medierne og redaktør på de to hjemmesider står hun også for oplæring af nye rådgivere og en del af det administrative arbejde.

Vi har altid ca. 15 frivillige rådgivere. For at blive rådgiver skal man have relevant erfaring eller uddannelse (de fleste kommer fra jura, Global Refugee Studies, AMIS eller socialrådgiveruddannelsen). Vi har udarbejdet 8 kompendier i udlændingeret til rådgiverne, og de nye følger med i rådgivningen på sidelinjen i starten. De fleste af vores rådgivere bliver hos os i flere år, og mange arbejder efterfølgende eller sideløbende indenfor området.

Udover formand, ulønnet bestyrelse og frivillige rådgivere har vi tre deltidsansatte: en jurist, som koordinerer rådgivningen, en regnskabsmedarbejder i fleksjob og en kommunikationsmedarbejder. Desuden får vi gratis hjælp fra en håndfuld tolke og oversættere samt advokater.

Bestyrelsen:
Michala C. Bendixen (formand og talsmand)
Morten Hededal (kasserer)
Elna Søndergaard
Yurdal Cicek
Linda Menghisteab

Se vores vedtægter her
Se vores indsamlingsregnskab for 2023 her

Hvad laver vi?