Gå til sidens indhold

Giv et gavebevis som værtindegave eller fødselsdagsgave!

Vælg mellem 300, 500 eller 1.000 kr og få et lækkert gavebevis tilsendt med posten gratis – lige til at tage med til festen!

For næsten to år siden besluttede det danske Folketing, at man ikke længere ville yde økonomisk støtte til flybilletter og ambassadegebyr, når herboende flygtninge får tilladelse til familiesammenføring med deres børn og ægtefæller. Mange af disse flygtninge er på integrationsydelse og lærer stadig sproget, og har derfor svært ved at skrabe pengene sammen. De fleste børn har allerede ventet i årevis i bl.a. Eritrea, Syrien eller Tyrkiet, og dette betyder yderligere adskillelse.

Hos Refugees Welcome forsøger vi at råde bod på problemet. Vi mener at børn med gyldig opholdstilladelse hurtigst muligt skal genforenes med deres forældre her i Danmark. Vi samler private donationer ind og yder et tilskud til flybilletter på 1.000 kr pr barn. Inden da har vi fået tilsendt barnets tilladelse og dokumentation for at den herboende stadig er på integrationsydelse.

Vi har allerede hjulpet over 200 børn med at blive genforenet med deres forældre her i Danmark, og vi fortsætter troligt. Læs mere her om hvordan man ansøger om støtte.

Alene i december 2017 samlede vi 49.000 kr ind via gavebeviser – og indsamlingen kom på forsiden af Information.

Tak for din støtte!

HVORDAN GØR DU?

Betal via MobilePay 33942:
Skriv "gavebevis" og dit navn i kommentarfeltet og overfør det valgte beløb. Fra MobilePay kan du sende kvitteringen direkte via e-mail til gavebevis@refugeeswelcome.dk - husk så bare at tilføje din postadresse! Du modtager så en bekræftelse og en dato for afsendelsen af gavebrevet.

• Betal via netbank 5023 - 1196333:
Skriv "gavebevis" og dit navn i kommentarfeltet, når du overfører det valgte beløb. Send os derefter en e-mail med navn og postadresse til gavebevis@refugeeswelcome.dk. Når vi har modtaget begge dele, får du en bekræftelse på e-mail og en dato for afsendelsen af gavebrevet.

Note: Denne indsamling er en del af vores generelle indsamling, og vi kan desværre ikke øremærke midlerne. Men vi garanterer, at vi giver et endnu større beløb til flybilletter end det, som vi får ind på gavebeviser.

Diplom bredformat3_skygge.png