Gå til sidens indhold

Støt/Bliv medlem

Mohammad m to drenge lufthavn

Vi er helt afhængige af din støtte, hvis vi skal fortsætte vores gratis rådgivning, sagsbehandling, fortalerarbejde og informationsindsats for og om flygtninge i Danmark! Din stemme giver os samtidig mere vægt i debatten. 

Du kan støtte os på flere måder.

Som støttemedlem kan du selv vælge et fast bidrag om måneden, fx 100 kr.

Du kan også blive basismedlem for 200 kr om året, hvis du ikke kan støtte hver måned. Så vælger du 200 kr i skemaet og skriver en mail til medlem@refugeeswelcome.dk med dit nye medlemsnr. og beder om kun at blive trukket én gang årligt.

Et enkelt beløb kan du give som tak for hjælpen, hvis du har fået svar på et spørgsmål eller fundet nyttige oplysninger hos os, eller du kan donere et overskud til os.

Du kan også oprette et gratis testamente, hvor din familie stadig arver, men arveafgiften går til os.

Læs mere her om, hvad vi bruger pengene til, og hvordan du får skattefradrag for støtten og opretter et gratis testamente.

Kontakt os:
Har du spørgsmål omkring medlemsskab, kan du ringe hver mandag kl. 12-14 på tlf. 36202307. Eller send en sms med dit navn og medlemsnummer, så ringer vi tilbage.

Bliv medlem

Vælg fast månedligt støttebeløb og meld dig ind (betaling via Betalingsservice):

  • 100 kr.
  • 200 kr.
  • 300 kr.
Vælg andet beløb?
Kr.

Oplys frivilligt dit CPR nr., hvis du ønsker at vi indberetter dine bidrag til Skat.

Ved at klikke på “videre” accepterer du, at vi behandler dine persondata ifølge vores persondatapolitik (læs gerne først).

Hvis du ikke vil være medlem, eller allerede er det, kan du støtte med et engangsbeløb:

MobilePay: 33942
Netbank: Reg: 5023 Konto: 1196333

Tirhas og Yostina hjemkomst

FLYBILLETTER

Vi bruger bla. dine penge til at yde tilskud til børnenes flybilletter, når flygtninge på integrationsydelse får tilladelse til familiesammenføring.
Læs mere