Gå til sidens indhold

Støt/Bliv medlem

Mohammad m to drenge lufthavn

Vi har brug for din støtte, hvis vi skal fortsætte vores gratis rådgivning, sagsbehandling, fortalerarbejde og informationsindsats for og om flygtninge i Danmark!

For et fast bidrag på f.eks. 100 kr. om måneden kan du sikre den kompetente assistance i asylprocessen, som vi tilbyder flygtninge. Du er også med til at sikre, at vores informationsside REFUGEES.DK fortsat kan bekæmpe fejlinformering i flygtningedebatten.

Din stemme giver os samtidig mere vægt i debatten. Hvis du står bag os, er du med til at kæmpe for fundamentale rettigheder for flygtninge i Danmark. Sammen kan vi sætte emner på dagsordenen, som vil forbedre de generelle kår for flygtninge i Danmark.

Læs mere om, hvad vi bruger pengene til, og hvordan du får skattefradrag på støtte og testamente. Du kan blive medlem for ned til 200 kr om året, hvis du ikke kan støtte hver måned.

Bliv medlem

Vælg fast månedligt støttebeløb og meld dig ind (betaling via Betalingsservice):

  • 100 kr.
  • 200 kr.
  • 300 kr.
Vælg andet beløb?
Kr.

Oplys frivilligt dit CPR nr., hvis du ønsker at vi indberetter dine bidrag til Skat.

Ved at klikke på “videre” accepterer du, at vi behandler dine persondata ifølge vores persondatapolitik (læs gerne først).

Hvis du ikke vil være medlem, eller allerede er det, kan du støtte med et engangsbeløb:

MobilePay: 33942
Netbank: Reg: 1551 Konto: 4563719

Tirhas og Yostina hjemkomst

FLYBILLETTER

Vi bruger bla. dine penge til at yde tilskud til børnenes flybilletter, når flygtninge på integrationsydelse får tilladelse til familiesammenføring.
Læs mere