Gå til sidens indhold

HVEM ER VI?

Foreningens udvikling skyldes i høj grad et brændende engagement fra vores formand Michala Clante Bendixen, som har opbygget organisationen gennem 13 år, og som modtog Menneskerettighedsprisen fra Rådet for Menneskerettigheder som den første nogensinde i 2014. Michala er centrum for foreningen, og udover at være talsmand i medierne og redaktør på de to hjemmesider står hun også for oplæring af nye rådgivere og en del af det administrative arbejde.

Natasha Al-Hariri er bestyrelsesmedlem og har været med i 8 år, og er selv en stærk stemme i debatten om integration, islam og minoriteters rettigheder. Hun er en af de mange, som startede i RW som frivillig mens hun læste jura, og som nu bruger sine erfaringer i sit job som direktør i DFUNK.

Vi er i øjeblikket 20 frivillige rådgivere. For at blive rådgiver skal man have relevant erfaring eller uddannelse (de fleste kommer fra Global Refugee Studies, jura eller socialrådgiveruddannelsen), og alle går igennem et oplæringsprogram med 8 korte kurser i udlændingeret og følger med i rådgivningen som føl i starten. De fleste af vores rådgivere bliver hos os i flere år, og mange arbejder efterfølgende eller sideløbende med beslægtede områder.

Udover formand, ulønnet bestyrelse og frivillige rådgivere har vi tre deltidsansatte: en stud.jur., som koordinerer rådgivningen, en regnskabsmedarbejder i fleksjob og en kommunikationsmedarbejder. Desuden får vi gratis hjælp fra en håndfuld tolke og oversættere.

Bestyrelsen:
Michala C. Bendixen (formand og talsmand)
Morten Hededal (kasserer)
Natasha Al-Hariri
Evina Heydari
Signe Korntved
Linda Menghisteab (suppleant)

Se vores vedtægter her
Se vores indsamlingsregnskab for 2020 her

Hvad laver vi?