Gå til sidens indhold

STØTTE TIL FLYBILLETTER

Et flertal i Folketinget har besluttet at stoppe statens betaling af transport, når en flygtning får lov at få sin familie hertil. Da man samtidig har indført den lave integrationsydelse og ikke yder nogen form for lån, skaber det en desperat situation for mange af de familier, som har været adskilt i årevis, og hvor børnene lever under usikre og elendige forhold.

RW har siden efteråret 2016 udbetalt støtte til mere end 250 børn med penge, som vi udelukkende har indsamlet fra private borgere. Alene i december 2017 samlede vi 49.000 ind ved at sælge gavebeviser. Efter en pause har vi nu åbnet op for tilskud igen!

Vil du søge om tilskud til flybillet?

Vi betaler 1.000 kr pr barn, når en herboende flygtning på integrationsydelse får tilladelse til familiesammenføring.

Vi skal have følgende:
1) Scanning/foto af tilladelsen til hvert barn
2) Scanning/foto af seneste udbetalingsbilag fra kommunen
3) Kontonummer og fulde navn på kontohaver (vi kan overføre til en anden person end dig selv, hvis du ønsker det).

Datasikkerhed:
Det er ikke sikkert at sende personoplysninger via mail til os, så det gør du på eget ansvar. Men vi opbevarer dem sikkert, når vi har modtaget dem. Vores mailadresse er: kontakt(at)refugeeswelcome.dk

Du kan også sende dem med posten til vores adresse:
Refugeees Welcome, Valhøjvej 12E,1. 2500 Valby. Husk at skrive i brevet, at det gælder flybilletter, og hvordan vi kan kontakte dig.

Der kan være en venteliste, hvis vi ikke får bidrag nok ind. Vi prioriterer familier med flere børn, som skal rejse langt.

Husk, at der udover flybillet også skal betales et gebyr på ambassaden. Og flybilletter kan ofte være billigere, hvis man køber dem over nettet herfra med et kreditkort.

Amine Ghiles familie Kastrup
Lubna og børn.jpg
Awet crop