Støt

Økonomisk støtte

Vi er fuldstændigt afhængige af private bidrag til vores arbejde, store som små! Det er gratis at modtage vores nyhedsbrev på e-mail, og vi bruger ikke tid på medlemskartotek. Men vælg gerne en fast overførsel hver måned til os, så du fastsætter dit eget kontingent – afhængigt af din formåen.

Giro 456 3719

Netbank: 1551-4563719

Du kan også indbetale et beløb via din mobiltelefon på MobilePay! Det er supernemt.

MobilePay_RW lille

Hvad bruger vi pengene til?

Vi har en del udgifter i forbindelse med den juridiske vejledning: transport, telefon, officielle oversættelser af dokumenter, kursusudgifter og trykning af flyers. Desuden dækker vi jævnligt enkeltudgifter for særligt udsatte, både over og under jorden (fx nye briller, tandlæge, en togbillet, taletidskort). Alle aktive arbejder gratis. Dog modtager formanden i øjeblikket en løn som svarer til 25 timer pr. md. for sine mange opgaver for foreningen, men udover dette lægger hun også mange gratis timer. I en del sager fungerer vi som gratis advokat for ansøgere, der typisk er helt uden indtægt – dine penge rækker derfor langt hos os og gør en stor forskel.

Som noget nyt er vi begyndt at udbetale støtte til de flygtninge, som får tilladelse til familiesammenføring, men ikke kan betale flybilletter og ambassadegebyr  – en udgift, som staten betalte indtil januar 2016. Vi giver 2.000 kr pr. familie. Flygtninge kan ansøge ved at skrive en e-mail til os.

Tilbage