Gå til sidens indhold

HVEM ER VI?

Foreningens udvikling skyldes i høj grad et brændende engagement fra vores formand Michala Bendixen, som har opbygget organisationen gennem 8 år, og som modtog Menneskerettighedsprisen fra Rådet for Menneskerettigheder som den første nogensinde i 2014. Michala er centrum for foreningen, og udover at være talsmand i medierne og redaktør på de to hjemmesider står hun også for oplæring af nye rådgivere og det meste af det administrative arbejde.

Natasha Al-Hariri er bestyrelsesmedlem og har været med i 4 år, og er selv en stærk stemme i debatten om integration, islam og minoriteters rettigheder. Hun er en af de mange, som startede i RW som frivillig mens hun læste jura, og som nu er færdiguddannet og bruger sine erfaringer i sit job.

Vi er i øjeblikket 12 frivillige rådgivere. For at blive rådgiver skal man have relevant erfaring eller uddannelse (de fleste kommer fra Global Refugee Studies eller jura), og alle går igennem et oplæringsprogram med 6 korte kurser i udlændingeret og følger med i rådgivningen som føl i starten. De fleste af vores rådgivere bliver hos os i flere år, og mange har efterfølgende eller sideløbende fået job hos Udlændingestyrelsen, Røde Kors og kommunerne.

Bestyrelsen:
Michala C. Bendixen (formand og talsmand)
Nikola Zoric (kasserer)
Natasha Al-Hariri
Karen Christensen
Emilia Buch-Andersen (suppleant)

Se vores vedtægter her
Se vores indsamlingsregnskab for 2016 her

Hvad laver vi?