Gå til sidens indhold
Le m børn Lesbos

I efteråret 2015 rejste tre af RWs rådgivere: Le Lykke Nielsen, Karen Christensen og Aysel Kucuksu til Lesbos for at hjælpe de tusindvis af nyankomne under de kaotiske forhold på øen. De havde forinden samlet 20.000 kr sammen herhjemme til at købe mad, bleer, medicin osv. til flygtningene. De betalte selv deres ophold, men RW gav et tilskud til flybilletten den ene vej.

De skulle kun have været der i to uger, men endte med at blive over julen, hvor mange andre frivillige rejste hjem. Det blev et uforglemmeligt ophold, hvor de knoklede døgnet rundt for at hjælpe de mange forkomne flygtninge, blandt andet i Moria, som nu er blevet en lukket interneringslejr. De oplevede mange voldsomme ting, men også stor glæde og forståelse.

Efter hjemkomsten satte de et diasshow sammen og holdt oplæg på flere skoler, hvor de fortalte eleverne om hvad de havde oplevet, og fakta om flygtningesituationen. De viste også deres video, klippet sammen af fotos fra opholdet, ved eventen "Flugten" arrangeret af Unlimited Voices på Frederiksberg Gymnasium april 2016.

Se video fra rejsen.

Le og Karen Unltd voices
Le og Karen viste deres film ved Unlimited Voices april 2016